13 kraftfulla bönpunkter för säker leverans

1
18603

1 Mos 19:19: XNUMX

Och barnmorskorna sade till Farao: Eftersom de hebreiska kvinnorna inte är som de egyptiska kvinnorna. ty de är livliga och överlämnas när barnmorskorna kommer in till dem.

Du ska leverera säkert i Jesu namn amen. Idag har vi sammanställt 13 kraftfulla bönpunkter för säker leverans för dig. Denna bön är att stärka din tro och hålla dig stark när du bär din graviditet. Jag uppmuntrar dig att be dessa böner varje dag under din graviditet, be dem i tro och tro att Gud för trygg leverans redan fungerar för dig.
Jag har också sammanställt 20 bibelverser för säker förlossning av ditt barn eller dina spädbarn, när du ber dessa böner uppmuntrar dig också med Guds ord. Guds ord misslyckas inte när du ber med ordet hela din graviditetsdag, du ska ha en mycket säker förlossning. Grattis till din säkra leverans i förväg

13 kraftfulla bönpunkter för säker leverans

1). Åh Herre, din barmhärtighet råder över varje dom, ta bort sorg och bitterhet från min graviditet och förlossning i Jesu namn.

2). Åh Herre, gör min kropp som kroppen av de hebreiska kvinnorna. Ge mig snabb och svettfri leverans i Jesus namn.

3). Fader, förvandla arbetsrummet till ett gynnarum för mig i Jesus namn.

4). Jag binds varje negativa nyheter före, under och efter min graviditet och barnfödelse i Jesus namn.

5). Jag profeterar för mig själv idag, att jag ska leverera säkert i Jesu namn innan jag strider i arbetet.

6). Åh Herre, gör dagen och tiden för min födelse till ett mysterium för alla fiender i min graviditet i Jesus namn.

7). Åh Herre, jag vet att du kan göra allt. Jag förklarar därför att min leverans ska ske utan kejsarsession i Jesus namn.

8). Herre, jag ägnar min baby till dig idag. Låt mitt barn vara ditt även från mitt livmor i Jesus namn.

9). Åh Herre, ditt ord säger ”icke ska kastas där ung” Jag förklarar därför att jag inte kommer att förlora mitt barn i Jesus namn.

10). Jag förklarar att alla komplikationer som inträffar i leveransorsaken inte kommer att hända mig i Jesus namn.

11). Jag talar ett ord av tro till min baby i livmodern idag att du kommer att ha glädje och glädje och många kommer att glädjas över din födelse i Jesus namn.

12). Jag förklarar idag att jag inte ska förlossa mitt barn med några fel i Jesus namn.

13). Fader, jag förklarar att på min födelsedag kommer mitt barn och jag att vara levande och friska till ditt namns ära och beröm. I Jesu namn.

Tack Jesus.

20 bibelvers om säker leverans

Här är några vackra bibelvers om säker leverans, meditera på var och en av dem och använd dem som vägledning i dina böner under hela graviditeten. Dessa bibelvers ska stärka dig andligt och få dig att få en felfri säker leverans i Jesu namn. Studera och bli välsignad.

1). Psalm 23: 1-4:
1 Herren är min herde; Jag ska inte vilja. 2 Han får mig att lägga mig i gröna betesmarker; han leder mig bredvid det stille vattnet. 3 Han återställer min själ; han leder mig på rättfärdighetens vägar för hans namn. 4 Ja, även om jag går genom dödsskuggens dal, fruktar jag inget ont; ty du är med mig; din stav och din personal tröstar de mig.

2). Jesaja 26:3:
3 Du kommer att hålla honom i perfekt fred, vars sinne förblir på dig, för han litar på dig.

3). 1 Samuelsboken 1:27:
27 För detta barn bad jag; och Herren har gett mig min begäran som jag bad om honom:

4). Exodus 23: 26:
26 Det skall inget som kastar sina unga eller vara karga i ditt land; jag kommer att fylla antalet dina dagar.

5). Psalm 139: 13-18:
13 Ty du har ägnat mina tyglar; du har täckt mig i min mors liv. 14 Jag lovar dig; ty jag är fruktansvärt och underbart skapad: underbara är dina gärningar; och att min själ vet rätt. 15 Mitt ämne doldes inte för dig, när jag gjordes i hemlighet och nyfiken i de nedersta delarna av jorden. 16 Dina ögon såg mitt ämne, men var ändå operfekt; och i din bok var alla mina medlemmar skrivna, som i fortsättningen var utformade, när det ännu inte fanns någon av dem. 17 Hur dyrbara är dina tankar för mig, o Gud! hur stor är summan av dem! 18 Om jag skulle räkna dem, är de mer i antal än sanden: när jag vaknar är jag fortfarande med dig.

6). Jeremia 1: 5:
5 Innan jag bildade dig i magen kände jag dig; och innan du gick ut ur livmodern, helgade jag dig och ordinerade dig en profet för nationerna.

7). Psalm 112: 7:
7 Han skall inte vara rädd för onda budskap; hans hjärta är fast och litar på Herren.

8). James 1: 17-18:
17 Varje god gåva och varje perfekt gåva är ovanifrån och kommer ned från ljusens Fader, med vem som inte har någon variation eller vändskugga. 18 Av hans egen vilja födde han oss med sanningsordet, så att vi skulle vara en slags första frukt av hans varelser.

9). Jeremia 29: 11:
11 Ty jag känner de tankar som jag tänker åt dig, säger Herren, tankar om fred och inte av ondska för att ge dig ett förväntat slut.

10). Klagboken 3:22:
22 Det är av Herrens nåd att vi inte konsumeras, eftersom hans medkänsla inte misslyckas.

11). 2 Kor 12:9:
9 Och han sade till mig: Min nåd är tillräcklig för dig, ty min styrka är perfekt i svaghet. Därför gläder jag mig hellre över mina sjukdomar, så att Kristi kraft kan vila på mig.

12). Jesaja 40: 29-31:
29 Han ger makt till de svaga; och till dem som inte har någon kraft ökar han styrkan. 30 Även ungdomarna ska svimma och trötta, och unga män kommer att falla fullständigt. 31 Men de som väntar på Herren ska förnya sin styrka; de ska monteras med vingar som örnar; de ska springa och inte vara trötta; och de ska gå och inte svimma.

13). 1 Timoteus 2: 15:
15 Trots detta ska hon räddas i fertil ålder om de fortsätter i tro och välgörenhet och helighet med nykterhet.

14). Psalm 127: 3:
3 Se, barn är Herrens arv och livmoderens frukt är hans belöning.

15). Jesaja 44:2:
2 Så säger Herren som skapade dig och bildade dig från livmodern, som kommer att hjälpa dig; Var inte rädd, Jakob, min tjänare. och du, Jesurun, som jag har valt.

16). Ordspråken 31:25:
25 Styrka och ära är hennes kläder; och hon ska glädja sig i framtiden.

17). Habakkuk 3: 18-19:
18 Men jag kommer att glädja mig i Herren, jag ska glädja mig i min frälsnings Gud. 19 Herren, Gud, är min styrka, och han kommer att göra mina fötter som hindsfot, och han kommer att få mig att gå på mina höga platser. Till chefsångaren på mina stränginstrument.

18). Filippierna 4: 6-7:
6 Var försiktig för ingenting; men i alla saker genom bön och bön med tacksägelse, låt dina förfrågningar bli kända för Gud. 7 Och Guds frid, som passerar all förståelse, ska hålla era hjärtan och sinnen genom Kristus Jesus.

19). Johannes 14:27:
27 Fred, jag lämnar med dig, min frid jag ger dig: Inte som världen ger, ger jag dig. Låt inte ditt hjärta bli oroligt och låt det inte vara räddat.

20: Romarna 8:18:
18 Jag anser att lidandena i denna tid inte är värda att jämföras med den härlighet som kommer att uppenbaras i oss.

annonser

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här