13 Kraftfulla böner för våra barns skydd

2
28543

Psalm 127: 3-5:
3 Se, barn är Herrens arv och livmoderens frukt är hans belöning. 4 Som pilar är i en mäktig mans hand; så är ungdomarnas barn. 5 Lycklig är mannen som har sin räffla full av dem: de ska inte skämmas utan de talar med fienderna i porten.

Barn är Guds arv, bör vi vara stolta över våra barn, stödja dem och också be för dem. Vi lever i en värld idag där synd och ondska nu är en del av vardagen. Många av vederstyggligheten från det förflutna är nu legaliserat i dagens värld. Därför måste vi uppstå som föräldrar och be för våra barn. Vi måste be för att de inte ska fastna i livsstilen i denna syndiga värld, vi måste be för Guds kärlek att hitta sin väg in i deras hjärtan, vi måste be för deras frälsning. Vi måste be för skydd av våra barn från varje sataniskt inflytande under de senaste dagarna är listan över böner för våra barns skydd oändlig. Det är därför vi har sammanställt 15 kraftfulla böner för våra barns skydd. Dessa böner kommer att vägleda oss när vi ber för våra barn.

13 Kraftfulla böner för våra barns skydd

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

1). Jösses! Jag förklarar att mina barn är för tecken och underverk i Jesu namn.


2). Å Herre, låt det finnas kärlek bland mina barn i Jesus namn.

3). Åh Herre, får icke mina barn plåga mig i Jesus namn.

4). Jösses! Varje förbannelse av hat och bloduttag i min familj tvättas av Lammets blod i Jesu namn.

5). Åh Herre, rädda mina barn, vänd mina barns hjärtan till dig helt från idag i Jesus namn.

6). Åh Herre, för din trofasthet skull, håll alla mina barn säkra och sunda i Jesus namn.

7). Åh Herre, ge mina barn lydiga hjärtan, en villig ande och ge dem nåd att tjäna er alla deras liv i Jesus namn.

8). Åh Herre, låt inte mina barn påverkas av det onda i Jesus namn.

9). Åh Herre, ge mina barn ett hjärta av kött, ta bort hjärtat av sten från dem så att de kommer att höra ditt ord, förstå det, ta emot det och leva efter det i Jesus namn.

10). Jösses! Förlåt mina barn, befria dem därifrån synder i Jesus namn.

11). Åh Herre, ge mina barn förståelse för att leva bra liv i Jesus namn.

12). Åh Herre, låt inte mina barn vända ryggen till ditt ord i Jesu namn.

13). Prov. 8:32 - Åh Herre, ge mina barn nåd att hålla ditt ord så att de kommer att bli välsignade i hela sitt liv i Jesu namn.

14). Åh Herre, låt min livsstil ge mitt hjärta stor glädje i Jesus namn.

15). Åh Herre, genom mina barn, låt många läggas till kännedom om Jesus Kristus i Jesus namn.

Tack Jesus.

20 bibelvers om våra barn

Jag har också lagt till 20 bibelvers om våra barn, dessa bibelvers kommer att leda oss i vår bönändring när vi står i springan för våra barn. Meditera om dessa bibelvers när du ber.

1). Psalm 127: 3-5:
3 Se, barn är Herrens arv och livmoderens frukt är hans belöning. 4 Som pilar är i en mäktig mans hand; så är ungdomarnas barn. 5 Lycklig är mannen som har sin räffla full av dem: de ska inte skämmas utan de talar med fienderna i porten.

2). 33 Mosebok 5:XNUMX:
5 Och han lyfte upp ögonen och såg kvinnorna och barnen; och sa: Vem är de med dig? Och han sade: De barn som Gud nådigt har gett din tjänare.

3). Psalm 113: 9:
9 Han får den karga kvinnan att hålla hus och vara en glad mamma till barn. Prisa Herren.

4). 2 Timoteus 3: 14-15:
14 Men fortsätt med det som du har lärt dig och försäkrats om, veta vem du har lärt dem; 15 Och att du från ett barn har känt de heliga skrifterna som kan göra dig klok till frälsning genom tro som är i Kristus Jesus.

5). Matteus 21: 15-16:
15 Och när överprästerna och skriftlärde såg det underbara som han gjorde, och barnen grät i templet och sa: Hosanna till Davids son! de blev så missnöjda, 16 och sade till honom: Hör du vad dessa säger? Och Jesus sade till dem: Ja; har ni aldrig läst: Av babes och ammors mun har du fulländat beröm?

6). Psalm 8: 2:
2 Av babes och ammors mun har du förordnat styrka på grund av dina fiender, så att du fortfarande kan göra fienden och hämnaren.

7). Matteus 18: 2-6:
2 Och Jesus kallade ett litet barn till honom och satte honom mitt ibland dem. 3 Och sade: Sannerligen säger jag eder: Om ni inte blir omvända och blir som små barn, kommer ni inte att komma in i himmelriket. 4 Den som därför ödmjukar sig som detta lilla barn, det är störst i himmelriket. 5 Och den som får ett sådant litet barn i mitt namn tar emot mig. 6 Men vem som ska kränka en av dessa små som tror på mig, det var bättre för honom att en kvarnsten hängdes om hans nacke och att han drunknades i havets djup.

8). Matteus 18:10:
10 Var uppmärksam på att ni inte föraktar en av dessa små; ty jag säger er att deras änglar i himlen alltid ser min faders ansikte i himlen.

9). 1 Peter 2: 2-3:
2 Som nyfödda barn, önskar du ordets uppriktiga mjölk, så att ni kan växa därigenom. 3 Om ni är så har ni smakat att Herren är nådig.

10). Mark 10: 13-16:
13 Och de förde småbarn till honom, så att han skulle röra vid dem, och hans lärjungar bestraffade dem som förde dem. 14 Men när Jesus såg det blev han mycket missnöjd och sade till dem: Låt de små barnen komma till mig och förbjud dem inte; ty sådant är Guds rike. Sannerligen säger jag eder: Den som inte tar emot Guds rike som ett litet barn, han kommer inte in i det. 15 Och han tog upp dem i sina armar, lade händerna på dem och välsignade dem.

11). Ordspråken 22:6:
6 Träna upp ett barn på det sätt han ska gå: och när han är gammal kommer han inte att avvika från det.

12). Ordspråken 22:15:
15 Dumhet är bunden i ett barns hjärta; men korrigeringsstången ska driva den långt ifrån honom.

13). 6 Mosebok 7: XNUMX:
7 Och du ska lära dem omsorgsfullt till dina barn och prata om dem när du sitter i ditt hus och när du går på vägen och när du ligger ner och när du står upp.

14). Efesierbrevet 6: 1-4:
1 Barn, följ dina föräldrar i Herren: ty det här är rätt. 2 Hedra din far och din mor; vilket är det första budet med löfte; 3 så att det kan gå bra med dig så att du kan leva länge på jorden. 4 Och eder fäder, provocera inte dina barn till vrede, men för upp dem i Herrens vård och förmaning.

15). Exodus 20: 12:
12 Hedra din far och din mor, så att dina dagar kan vara långa i det land som Herren din Gud ger dig.

16). Ordspråken 1: 8-9:
8 Min son, hör din faders instruktion och förlåt inte din mammas lag. 9 Ty de skall vara ett prydnad av nåd för ditt huvud och kedjor om din hals.

17). Exodus 20: 5-6:
5 Du skall inte böja dig för dem och inte tjäna dem; ty jag, Herren, din Gud, är en avundsjuk Gud och besöker fädernas misstag över barnen till tredje och fjärde generationen av dem som hatar mig; 6 Och visar barmhärtighet till tusentals av dem som älskar mig och håller mina bud.

18). 11 Mosebok 19: XNUMX:
19 Och du ska lära dem dina barn genom att tala om dem när du sitter i ditt hus och när du går på vägen, när du ligger ner och när du står upp.

19). Mark 9: 36-37:
36 Och han tog ett barn och satte honom mitt ibland dem; och när han hade tagit honom i armarna, sade han till dem: 37 Den som tar emot ett av sådana barn i mitt namn, tar emot mig: och den som får mig, tar emot mig inte utan honom som skickade mig.

20). Kolosserna 3: 20:
20 Barn, följ alla dina föräldrar, ty detta är Herrens välbehag.

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.