10 bönpunkter för arbetssökande

3
10768

Här är 10 bönpunkter för jobb sökare, jorden är herrarna och dess fullhet. Allt vi ber Herren om I. Tro Han kan göra det för oss. Vill du ha ett jobb? Är du en arbetslös examen? det är dags för dig att gå på knäna och be Herren om hans gynna före män och bra institutioner när du går ut för att söka efter dina drömjobb.
Du måste också be mot varje hinder från djävulen eller till och med misstag från dig själv som kan hindra dig från att få ditt eget mirakeljobb. Jag uppmuntrar dig att be dessa böner i tro. Du kan lägga fastande i det som du är bly och du kommer att dela ditt jobbvittnesmål.

10 bönpunkter för arbetssökande

1). Åh Herre, dra mig ut ur nätet av arbetslöshet och arbetslöshet i Jesu namn.

2). All bebrejd av arbetslöshet i mitt liv ska upphöra denna månad i Jesu namn.

3). Jag kastar ut varje anda av nästan framgångsyndrom i mitt liv i Jesus namn

4) Jag förklarar att överallt där jag lägger min CV kommer jag att få nyheter i Jesu namn.

5) Jag förordnar om mitt jobb, jag ska ta emot telefonsamtal och textmeddelanden med goda nyheter i Jesus namn.

6). Åh Herre, gilla mig före varje jobbintervjupanel i Jesus namn.

7). Å Herre riktar mina steg till rätt jobberbjudanden och möjligheter i Jesus namn.

8). Åh Herre, i min desperation, låt mig inte bli offer för bedrägliga jobbmöjligheter i Jesus namn.

9). Jösses! Du skapar ett sätt där det inte finns något sätt, skapar jobbmöjligheter för mig i Jesus namn.

10). Åh Herre, visa mig vad jag behöver göra för att få ett jobb denna månad i Jesus namn.

10 bibelvers för arbetssökande

Nedan finns 10 bibelvers för arbetssökande, som välsignar dig. Dessa bibelvers uppmuntrar dig i din resa till att hitta ditt drömjobb. Meditera om dem och be med dem.

1). Psalm 31: 24:
24 Var av gott mod, och han ska stärka ditt hjärta, alla er som hoppas på Herren.

2). Filippierna 4: 4-7:
4 Gläd dig alltid över Herren: och återigen säger jag: Gläd dig. 5 Låt din moderation vara känd för alla människor. Herren är nära. 6 Var försiktig för ingenting; men i alla saker genom bön och bön med tacksägelse, låt dina förfrågningar bli kända för Gud. 7 Och Guds frid, som passerar all förståelse, ska hålla era hjärtan och sinnen genom Kristus Jesus.

3). Joshua 1: 9:
9 har jag inte befallt dig? Var stark och av god mod; Var inte rädd, var inte orolig, för HERREN, din Gud, är med dig, vart du än går.

4). Ordspråken 3: 5-6:
3 Låt inte barmhärtighet och sanning överge dig; binda dem om din hals; skriv dem på ditt hjärtas bord: 4 Så ska du hitta nåd och god förståelse för Guds och människors ögon. 5 Lita på Herren av hela ditt hjärta; och luta dig inte till din egen förståelse. 6 Erkänn honom på alla dina vägar, och han ska rikta dina vägar.

5). Psalm 46: 10:
10 Var still och vet att jag är Gud. Jag kommer att vara upphöjd bland hedningarna, jag kommer att vara upphöjd på jorden.

6). Jesaja 40: 30-31:
30 Även ungdomarna ska svimma och bli trötta, och unga män kommer att falla fullständigt. 31 Men de som väntar på Herren ska förnya sin styrka; de ska monteras med vingar som örnar; de ska springa och inte vara trötta; och de ska gå och inte svimma.

7). Psalm 119: 114:
114 Du är mitt gömställe och min sköld; jag hoppas på ditt ord.

8) Romarna 12:12:
12 glädjas åt hopp; patient i trängsel; fortsätta ögonblick i bön;

9). Psalm 42: 11:
11 Varför kastas du ner, min själ? och varför är du oro i mig? hoppas du på Gud; ty jag ska ännu lova honom, som är mitt ansikts hälsa och min Gud.

10). Johannes 14:27:
27 Fred, jag lämnar med dig, min frid jag ger dig: Inte som världen ger, ger jag dig. Låt inte ditt hjärta bli oroligt och låt det inte vara räddat.

annonser

3 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här