30 befälsningsbönspoäng och bibelvers

2
16947

Obadja 17

17 Men på berget Sion skall bli frälsning, och det skall finnas helighet; och Jakobs hus skall äga sina ägodelar.

Det finns total befrielse för varje Guds barn i Sion. Denna 30 befrielsebön poäng och bibelvers är att öppna våra ögon för vår andliga arv i Kristus Jesus. Kristus har betalat priset för vår totala befrielse, därför måste vi ställa krav på bönens altare. Vi måste ha vår besittning med våld. Kom ihåg att den förlorade sonen var tvungen att kräva sin egen andel av ägodelar från sin far.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Vad du inte kräver, förtjänar du inte, vad du inte bedriver, har du inte. Denna 30 befrielse bön poäng och bibelvers kommer att vägleda dig när du ber dig till att äga dina ägodelar.

30 befälsningsbönspoäng och bibelvers

1). Åh Herre, jag får befrielse idag från alla onda mönster från. Min fars hus i Jesus namn.

2). Guden som räddade David från lejon, björn och Goliat ska rädda mig från alla jättar i mitt liv i Jesus namn.

3). Å Herre, döma varje stark man och kvinna i mitt liv och befria mig helt från deras händer i Jesus namn

4). Åh Herre, befria mig från alla förtryck i den marina världen i mitt arbete / företag, huset jag bor och min familj i Jesus namn.

5). Åh far, du är den Allmäktiga Guden, visa dig själv stark och befria mig från de som är för starka för mig i Jesus namn.

6). Åh Herre, befria mig från alla former av spirituell attack från marina och häxahandverkar i Jesus namn.

7). Åh Herre, leverera mig alla andliga vapen som är utformade mot mig och mitt hus i Jesus namn.

8). Åh Herre, jag kopplar bort mig själv från varje andlig man och andlig fru i Jesus namn.

9). Åh Herre, av din barmhärtighet befria mig från alla onda vänner i Jesus namn.

10) Åh Herre, vädja min sak mot dem som strävar med mig och slåss mot dem som kämpar mot mig i Jesus namn.

11). Åh Herre befria mig från detta onda beroende (Nämn beroende) som försöker förstöra mig i Jesus namn.

12). Åh Herre, befria mig från blodsutgjutandet i Jesus namn.

13). Åh Herre, befria mig från händerna på onda och orimliga män i Jesus namn.

14). Åh far, låt de ogudas ondska falla över dem, rädda min själ från de ondas snara i Jesus namn.

15). Å Herre, befria min själ från alla onda djur som försöker äta mig i Jesu namn.

16). Jag får befrielse idag från det onda världens ondska i Jesu namn.

17). Åh Herre, befriar mig från Lustens ande i Jesus namn.

18). Åh Herre, genom din heliga ande i mig fortsätter att vägleda mig, får jag inte missa det i livet i Jesus namn.

19). Åh Herre, av din kraft, befria mig från alla mina problem i Jesu namn.

20). Jag profeterade idag att jag och de barn som Herren har gett mig är immuna mot ondskan och genomgångarna i denna värld i Jesus namn.

21). Åh Herre, eftersom din tanke mot mig är bra, få mitt liv att blomstra ständigt i Jesu namn.

22). Jag förklarar att med Jesu Kristi blod är jag fri från alla former av träldom i Jesu namn.

23). Åh Herre, befria mig från allt som drar mig bakåt i livet och ödet i Jesu namn.

24). Jag lossar mig från alla sataniska krafter som håller mig nere i Jesu namn.

25). Åh Herre, befria mig från andens lögner och vulgära ord i Jesu namn.

26). Åh Herre, befria mig från alla slag som är förberedda mot mig i Jesus namn.

27). Åh Herre, skicka mig att hjälpa min far, för förgäves är människans hjälp i Jesus namn.

28). Åh Herre, låt din befrielse få mig att inneha min pos-session i Jesus namn.

29). Jag profeterar idag att genom min böner och tillgången till Jesu Kristi ande ska min befrielse vara permanent i Jesu namn.

30). Jag förordnar att Herren har befriat mig från satans makt och jag ska bevaras för hans himmelska rike i Jesus namn.

Tack Jesus.

10 bibelvers om befrielse från förtryck

Ingenting levererar som ordet, Guds ord kommer att öppna dina ögon för dina rättigheter i Kristus och hjälpa dig att maximera det. Dessa 10 bibelvers om befrielse från förtryck kommer att leda dig när du ber dig själv från varje undertryck av förtryck. Läs och meditera om dem.

1). Psalm 91: 1-16
1 Den som bor i den högsta hemlighetens hemlighet ska stanna under den Allsmäktiges skugga. 2 Jag säger om Herren, han är min tillflykt och min fästning; min Gud; på honom kommer jag att lita på. 3 Visst kommer han att rädda dig från fågelns snare och från den störande skadan. 4 Han ska täcka dig med sina fjädrar, och under sina vingar ska du lita på; hans sanning är din sköld och buckler. 5 Du ska inte vara rädd för skräcken på natten; inte heller för pilen som flyger om dagen; 6 Inte heller för skadan som vandrar i mörkret; inte heller för den förstörelse som slösas ut på middagstid. 7 Ett tusen faller vid din sida och tio tusen vid din högra hand; men det kommer inte nära dig. 8 Endast med dina ögon ska du se och se de ogudas belöning. 9 För att du har gjort Herren, som är min tillflykt, till den högsta, din bostad; 10 Ingen ondska kommer att komma över dig, och ingen pest kommer nära din bostad. 11 Ty han kommer att ge sina änglar ansvar över dig för att hålla dig på alla dina vägar. 12 De ska bära dig i sina händer, så att du inte slår din fot mot en sten. 13 Du ska trampa på lejonet och hängande: det unga lejonet och draken ska du trampa under fötterna. 14 Eftersom han har lagt sin kärlek till mig, därför kommer jag att rädda honom; 15 Han kommer att påkalla mig, och jag kommer att svara honom: Jag kommer att vara med honom i besvär; Jag kommer att rädda honom och hedra honom. 16 Med långt liv kommer jag att tillfredsställa honom och visa honom min frälsning.

2). Romare 8: 1-10:
1 Det finns därför ingen fördömelse för dem som är i Kristus Jesus, som inte vandrar efter köttet utan efter Anden. 2 För lagen om livets ande i Kristus Jesus har gjort mig fri från lagen om synd och död. 3 För vad lagen inte kunde göra, genom att den var svag genom köttet, sände Gud sin egen Son i likhet med syndigt kött och för synd, fördömde synd i köttet: 4 så att lagens rättfärdighet skulle kunna uppfyllas i oss, som inte vandrar efter köttet, utan efter Anden. 5 Ty de som är efter köttet tänker på köttets saker; men de som efter Anden är Andens saker. 6 För att vara dödligt känslomässigt är döden; men att vara andligt sinnade är liv och fred. 7 Eftersom det köttliga sinnet är fiendskap mot Gud: ty det är inte underkastat Guds lag, och det kan inte heller vara det. 8 Då kan de som är i köttet inte behaga Gud. 9 Men ni är inte i köttet utan i Anden, om så är fallet att Guds Ande bor i er. Om någon inte har Kristi Ande, är han ingen av hans. 10 Och om Kristus är i dig, är kroppen död på grund av synd; men Anden är livet på grund av rättfärdighet.

3). Efesierbrevet 6: 10-18:
10 Slutligen, mina bröder, var starka i Herren och i hans kraft. 11 Ta på dig hela Guds rustning, så att du kan stå emot djävulens lyster. 12 Ty vi brottas inte mot kött och blod, utan mot fyrstendigheterna, mot makterna, mot härskarna i denna världs mörker, mot andlig ondska på höga platser. 13 Ta därför till dig hela Guds rustning, så att du kan stå emot på den onda dagen och ha gjort allt för att stå. 14 Stå därför upp och ha dina ländar omkretsade med sanning och ha på rättfärdighetens bröstskiva. 15 Och dina fötter skodde med beredningen av fredsevangeliet; 16 Ta framför allt trosskölden, varför ni kan släcka alla de ogudas eldiga pilar. 17 Och ta frälsningshjälmen och Andens svärd, som är Guds ord: 18 Be alltid med all bön och uppmaning i Anden, och iakttar där med all uthållighet och uppmaning för alla heliga;

4) Romarna 6: 14-19:
14 Ty synden skall inte ha herra över dig, ty ni är inte under lagen utan under nåd. 15 Vad då? ska vi synda, för vi är inte under lagen utan under nåd? Gud förbjude. 16 Vet ni inte, att vem som ni ger er själva tjänare att lyda, hans tjänare är ni till vilka ni lyder; vare sig det är synd till döden eller av lydnad mot rättfärdighet? 17 Men Gud tackas för att ni var syndens tjänare, men ni har från hjärtat följt den form av läran som överlämnades er. 18 Då blev du befriade från synd, blev du rättfärdighetens tjänare. 19 Jag talar efter människors sätt på grund av ditt svårighet i ditt kött; ty I har övergivit era medlemmar tjänare till orenthet och orättfärdighet till misgörelse; ändå ge nu dina medlemmar tjänare till rättfärdighet till helighet.

5) James 5: 13-16:
13 Är någon av er drabbad? låt honom be. Är någon glad? låt honom sjunga psalmer. 14 Är någon sjuk bland dig? låt honom uppmana kyrkans äldste; och låt dem be över honom och smorda honom med olja i Herrens namn. 15 Och troens bön räddar den sjuka, och Herren ska upprätta honom; och om han har begått synder, kommer de att förlåtas honom. 16 Bekänn dina fel varandra och be varandra för att ni ska bli läkt. Den rättfärdiga människans effektiva bön utnyttjar mycket.

6). 1 Kor 15: 55-58:
55 Döden, var är din brod? O grav, var är din seger? 56 Dödssting är synd; och syndens styrka är lagen. 57 Men tack vare Gud, som ger oss segern genom vår Herre Jesus Kristus. 58 Därför, mina älskade bröder, var ni uppriktiga, oförflyttbara, alltid överflödiga i Herrens verk, för att ni vet att era arbeten inte är förgäves i Herren.

7). Johannes 10: 9-11:
9 Jag är dörren: av mig om någon kommer in, ska han räddas och gå in och ut och hitta betesmark. 10 Tjuven kommer inte utan för att stjäla och döda och förstöra. Jag har kommit för att få liv och att de skulle få det mer överflödigt. 11 Jag är den goda herden: den goda herden ger sitt liv för fåren.

8). 2 Samuel 22: 2-3:
2 Och han sade: Herren är min klippa och min fästning och min räddare; 3 Min klippans Gud; på honom kommer jag att lita: han är min sköld och mitt frälsnings horn, mitt höga torn och min fristad, min frälsare; du räddar mig från våld.

9). 2 Kor 10: 3-4:
3 Ty även om vi vandrar i köttet, strider vi inte efter köttet: 4 (för vår krigs vapen är inte köttslig, utan mäktig genom Gud till att dra ner starka grejer

10). 1 Peter 5: 8-9:
5 Likaså, ni yngre, underkasta er äldre. Ja, alla er underkastade varandra och vara klädda med ödmjukhet; ty Gud motstår de stolta och ger de ödmjuka nåden. 6 Ödmjuk dig därför under Guds mäktiga hand, så att han kan upphöja dig i rätt tid. 7 Kasta all din omsorg på honom; ty han tar hand om dig. 8 Var nykter, var vaksam; därför att din motståndare djävulen, som ett brusande lejon, går omkring och letar vem han kan äta. 9 Vem motstår trofast i troen och vet att samma plågor uppnås i era bröder som är i världen.

 

 


2 KOMMENTARER

  1. Varje ord jag läser är fylld med extra vanlig kraft, jag erkänner detta ögonblick som är fritt från alla mina problem

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.