10 Kraftfull katolsk bön för att läka magsmärta

1
7456

Katolik betyder här Kristi universella kropp. Vi har sammanställt kraftfull katolsk bön för läkning magsmärta. Dessa böner är kraftfulla och de flesta ber med tro. Vi tjänar en Gud som läker och han botar varje dag de som kallar på honom i böner. Om du lider av magproblem som magsår, buksmärta, svåra mentrualsmärta, maginfektioner etc. Dessa böner kan läka dig idag.

Här på biderguide avskräcker vi inte människor från att ta mediciner, men vi uppmuntrar dem att förlita på Gud mer än medicin. Vi har sett av erfarenhet att många plågor av vår hälsa är andliga, varför du kan ta dina mediciner, se till att du också ber denna bön för att förstöra sjukdomarna från roten för att undvika återfall. Fortsätt be dessa böner tills du ser resultat i ditt liv. Min bön för dig är när du engagerar denna kraftfulla katolska bön för att läka magsmärta, att smärtan kommer att försvinna från ditt liv för evigt i Jesus namn.

10 Kraftfull katolsk bön för att läka magsmärtor

1). Fader i Jesu namn, jag förklarar att av dina ränder är jag botad, därför befaller jag att denna magsmärta kommer ut !! Av min kropp i Jesus namn.

2). Far, jag befaller all smärta i övre och nedre buken att upphöra nu i Jesu namn

3). Fader, jag befaller det ont i mina tarmar som får mig outhärdliga smärtor att läka permanent nu i Jesus namn.

4). Fader jag förklarar att jag är helt botad från sår i Jesu namn.

5). Pappa, jag bestrider varje magbesvär i magen, jag befaller att den ska stanna för evigt i Jesus namn.

6). Fader, varje magsrelaterad infektion som orsakar denna smärta, jag befaller att den försvinner i Jesu namn.

7). Fader jag förklarar att all smärta i magen till följd av matförgiftning är helt läkt i Jesu namn

8). Åh smärtar, här Herrens ord, gå ur min mage nu i Jesus namn.

9). Åh Herre, låt din helande kraft överväldiga mig och läka mig helt i Jesus namn.

10). Pappa tack för att du läkt mig av denna magsmärta i Jesus namn.

annonser

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här