10 helande bönpunkter för huvudvärk

0
7163

Med bönens kraft kan vi förändra alla saker. Vi kan göra alla slags mirakel inklusive läkning av alla slags sjukdomar. Denna helande bönpunkter för huvudvärk kommer att befria dig från alla huvudrelaterade problem, såsom huvudvärk, migrän, hjärntumör etc. Du måste förstå att böner måste be i tro. Tro i Jesu Kristi namn.

Utan tro kommer den här läkande bönen för huvudvärk inte att ge önskat resultat, om du lider av huvudvärk, ta lite tid och be dessa böner, försiktigt men med stark tro. Vet att vi tjänar en levande Gud som hör och svarar på böner. Jag ser Gud läka dig idag. Amen.

Det är också viktigt att veta att denna bön är mest effektiv om huvudorsaken till din huvudvärk är andlig. Det är om det skickades till dig av agenter av mörker. Detta är verkligt, många människor dör varje dag av andligt relaterade sjukdomar, till och med läkare diagnostiserar och hittar ingenting hos patienterna, men de dör i smärta. Vi måste engagera andliga saker med andliga saker. Det är där denna helande bön poäng för huvudvärk kommer in. Du måste använda den för att bekämpa denna andliga krigföring för att ge maximala resultat. Men det finns andra orsaker till huvudvärk, de är brist på vila, trötthet, stress, tecken på malaria och andra medicinska skäl. Detta kan enkelt hanteras av läkare, och vi rekommenderar att du konsulterar dem.

10 helande bönpunkter för huvudvärk

1). Åh Herre, jag tar med mig denna sjukdom av huvudvärk när jag lägger mina händer på den, låter din helande kraft flyta genom mig och läka mig perfekt i Jesus namn.

2). Du huvudvärk, hör Herrens ord, jag beordrar dig att komma ut ur mitt huvud i Jesus namn.

3). All huvudvärk som leder till döden är ett tabu i mitt liv, jag skickar den tillbaka till avsändaren i Jesus namn.

4). Åh Herre, av dina ränder är jag läkt, därför förklarar jag mig fri från denna huvudvärk i Jesus namn.

5). Herre, döm mig inte efter min tro på min huvudvärk. Låt barmhärtighetens regn falla på mig idag i Jesus namn.

6). Jag förklarar att min kropp är Herrens tempel, inte tempel för sjukdomar och sjukdomar. Därför kommer din onda huvudvärk ur min kropp i Jesus namn.

7). Åh Herre, jag stöter på all sjukdom relaterad till mitt huvud i Jesus namn

8). Åh Herre, jag tar mitt huvud till dig, genom Jesu blod, tvättar det av all värk och smärta i Jesu namn.

9). Fader jag förklarar att denna huvudvärk förstörs från roten och att den aldrig kommer att dyka upp igen i Jesu namn.

10). Far, jag tackar dig för att du läkt mig av denna huvudvärk i Jesus namn.

annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här